Iaşi: Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul citeşte operele filosofilor Antichităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodosian (13 ani) a primit de la procurorul care îl anchetează patru cărţi

Mai citiţi şi:
Teodosian, încotro?

<a href="http://www.adevarul.ro/articole/iasi-teodosian-incotro.html" rel="nofollow"><strong> </strong></a>




Până joi, când va fi supus unei expertize medico-legale, Teodosian va citi din volumele primite de la procurorul Victor Codreanu. "I-am adus nişte rezumate ale cărţilor pentru copii şi volume cu filososfii Antichităţii", a spus procurorul Victor Codreanu. Teodosian i-a impresionat pe anchetatori cu inteligenţa sa, aceştia susţinând că băiatul poate fi recuperat.

„Este un băiat cu o inteligenţă ieşită din comun, foarte bine pregătit intelectual, iar media de 9.70 cu, care a terminat anul şcolar, reflectă realitatea. Considerăm că va putea fi recuperat”, a precizat Cornelia Prisăcariu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 Teodosian, a fost audiat ieri timp de două ore de procurorul de caz, Victor Codreanu, căruia i-a spus că regretă că şi-a ucis mama. „Minorul spune că ulterior comiterii faptei s-a trezit ca dintr-un coşmar. Nu s-a stabilit clar motivul pentru care şi-a ucis mama, ci a avut foarte multe motive minore, care s-au adunat şi a răbufnit”, a mai susţinut procurorul Cornelia Prisăcariu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite