Angajează ieşeni ca să taie iarbă cu 1.100 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii care nu au reuşit să-şi găsească un loc de muncă în ţară au zilele acestea o şansă la joburile din străinătate. Angajatori din Republica Cehă, Danemarca, Polonia şi Austria caută salariaţi la Iaşi.

Ieşenii, cei mai bine pregătiţi şomeri din ţară

Domeniile în care angajatorii caută personal sunt industria, agricultura şi silvicultura.

Cele mai multe joburi sunt pentru absolvenţii de studii agricole, în Danemarca. Angajatorii caută 25 de stagiari pentru a-i angaja ca lucrători în ferme. Aceştia vor trebui să hrănească animalele, să cureţe grajdurile, să facă injecţii animalelor, să întreţină echipamentul din ferme şi să participe la inseminarea animalelor.

Şomerii ieşeni, păziţi cu jandarmi ca să nu se calce în picioare la bursa locurilor de muncă (VIDEO, GALERIE FOTO)

Cei care-şi vor depune CV-urile trebuie să aibă între 20 şi 30 de ani, să cunoască limba engleză foarte bine şi să fie dispuşi să lucreze pentru un salariu de 1.270 de euro, din care se vor reduce contribuţiile la asigurările sociale şi plata chiriei, care va fi cuprinsă între 200 şi 300 de euro lunar.

Angajatorii din Austria caută specialişti în... tăiat iarba. Compania caută muncitori necalificaţi în silvicultură. Salariul este atractiv, de 1.100 de euro lunar net, dar sunt solicitate experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană. Contractele de muncă vor fi semnate pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire.

Cursuri anti-şomaj la Iaşi

Inginerii care nu au reuşit să se angajeze în Iaşi mai au o şansă în Republica Cehă. O companie de prestigiu caută ingineri mecanici cu experienţă în măsurători fizice, analiză funcţională, analiza fiabilităţii şi predicţii. Una dintre condiţii este cunoaşterea limbii engleze, iar contractele de muncă vor fi semnate pe perioadă nedeterminată.

Ultimele oferte de joburi postate pe portalul EURES al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt cele pentru şoferi de Tir în Polonia. Contractele vor fi semnate pentru un an, iar candidaţii trebuie să aibă permis de conducere de categoria C+E, atestat de transport de marfă şi certificat medical şi psihologic.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite