Angajata unei bănci a dat iama în banii clienţilor care munceau în străinătate. Vezi ce sume exorbitante a luat din conturi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Elena Violeta Costea (44 de ani), care mucea la BRD Târgu Frumos, a fost trimisă în judecată pentu delapidare, fals şi efectuarea de operaţiuni neautorizate în conturile clienţilor.  

Angajata unei bănci din Târgu Frumos a efectuar retrageri şi depunde bancare din şi în conturile a 11 clienţi, toţi plecaţi în străinătate, însuşindu-şi astfel suma totală de 66.360 de lei şi 9.050 de euro.

Elena Violeta Costea, operator de ghişeu la bancă, a efectuat aceste operaţiuni neautorizare în conturile clienţilor timp de un an, în perioada februarie 2009-februarie 2010, prin intermediul sistemului informatic sau prin completarea în fals de formulare pentru retragerea fondurilor.

Condamnată pentru că a luat un credit de 88.600 de lei pe numele unei angajate 

Totul a fost descoperit în vara anului trecut, când una dintre cliente, întoarsă din Norvegia, a sesizat că au fost efectuate operaţiuni în contul său. Femeia a depus o plângere la bancă, iar în urma verificărilor s-a constatat că cea care umblase prin conturi ea Elena Costea.

Cea mai "grasă" sumă scoasă din contul unei persoane a fost de 40.000 de lei. Păgubitul era un ieşean plecat în Italia.

Clienţii au fost despăgubiţi de BRD, iar inculpata a returnat banii către bancă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite