Iaşi: (UPDATE) Angajata magazinului de amanet atacat dimineaţă, dusă la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: (UPDATE) Angajata magazinului de amanet atacat dimineaţă, dusă la Poliţie
Iaşi: (UPDATE) Angajata magazinului de amanet atacat dimineaţă, dusă la Poliţie

Femeia le va povesti oamenilor legii pas cu pas cum s-a derulat atacul de dimineaţă asupra magazinului de amanet Tony Gold din Podu Roş. Poliţiştii îl caută în continuare pe suspect.

Ora 10.34 Poliţiştii au stabilit filmul atacului: „Persoana, rămasă neidentificată, a intrat în casa de amanet şi a profitatd e faptul că angajata era într-o altă cameră. A spart geamul unei vitrine şi a sustras mai multe bijuterii. Bărbatul nu a ameninţat pe nimeni şi nu a folosit violenţa“, a declarat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.


Ora 10.07 Incidentul s-a petrecut la ora 9.30. Din spusele angajatei de la casa de amanet, un bărbat cu o banderolă neagră la gură a spart geamul magazinului cu pumnul după care a luat din vitrină două lanţuri groase din aur. Bărbatul a fugit apoi printr-un gang din apropierea casei de amanet. Imediat după aceea, femeia a apăsat butonul de alarmă.

Ora 9.53 Potrivit primelor informaţii, casa de amanet din Podu Roş a fost ţinta unei persoane mascate.

Tâlharul are aproximativ 1.80 metri înălţime, poartă şapcă neagră, hanorac de culoare închisă şi adidaşi albi. Poliţiştii au deja un suspect.

Oamenii legii îl caută în continuare pe făptaş şi urmează să stabilească prejudiciul creat.

Casa de amanet a fost verificată în urmă cu puţin timp de poliţişti. Oamenii legii i-au recomandat patronului să monteze o pedală de panică.  Magazinul era dotat cu un sistem de supraveghere video.


Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite