Angajări la Institutul de Oncologie din Iaşi. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea în care va funcţiona Institutul de Oncologie Iaşi
Clădirea în care va funcţiona Institutul de Oncologie Iaşi

Pe 1 martie se desfăşoară un nou examen pentru ocuparea a două locuri de asistent radiolog şi unul de inginer.

Institutul Regional de Oncologie din Iaşi face noi angajări. Pe 1 martie, trei posturi sunt scoase la concurs. Dintre acestea, două locuri sunt pentru asistent radiolog, iar unul pentru specializarea de inginer.

La primul concurs desfăşurat pe 23 ianuarie pentru ocuparea a 13 posturi de asistent medical s-au ocupat şapte locuri de asistent generalist, unul de asistent igienă şi trei de asisten radiologie debutant.

E oficial: Institutul de Oncologie din Iaşi se deschide pe 1 februarie

Luptă strânsă pentru posturile de la Institutul de Oncologie

„Două posturi de asistent radiolog au rămas libere de la concursul pe care l-am organziat în ianuarie. Am postat bibliografia şi posturile scoase la concurs. Aşteptăm înscrierea candidaţilor“, spune Mirela Grosu, managerul Insititutului Regional de Oncologie din Iaşi.

Iaşi: Bolnavii de cancer, umiliţi la Oncologie

Iaşi: Bolnavii de cancer, fără aparatul vieţii

Reprezentanţii Institutului de Oncologie dau asigăruri că noua clădire îşi va deschdie porţile până la sfârşitul lunii martie.

Această unitate va avea 340 de paturi pentru bolnavi şi vor lucra între 540 şi 640 de angajaţi. Numai 390 dintre posturi vor fi scoase la concurs, pentru că restul vor fi ocupate prin transferul personalului de la Clinicile de Oncologie şi Hematologie de la Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi. Pentru ridicarea şi dotarea cu aparatură a clădirii au fost investite din 1996 şi până în prezent aproximativ 85 de milioane de euro.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi din sănătate!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite