Iaşi: Mungiu revine acasă cu a doua parte din „Amintiri din Epoca de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Mungiu revine acasă cu a doua parte din „Amintiri din Epoca de Aur”
Iaşi: Mungiu revine acasă cu a doua parte din „Amintiri din Epoca de Aur”

Regizorul ieşean Cristian Mungiu este aşteptat astăzi la Iaşi pentru a lasa „Dragoste în timpul liber”, cea de-a doua parte a filmului „Amintiri din Epoca de Aur”

Citiţi şi:

Ieşenii pot urmări astăzi, de la ora 17.40, la Cinema City, a doua parte din „Amintiri din Epoca de Aur” – „Dragoste în timpul liber”, iar după aceea pot adresa întrebări celui care a realizat acest proiect. Cristina Mungiu va reveni la Iaşi pentru a lansa cea de-a doua parte a filmului care prezită legende urbane din România anilor ’80 după ce, în septembrie, a deschis Iaşi International Film Festival cu „Amintiri din Epoca de Aur – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!”. Această primă parte poate fi vizionată în această seară de la ora 20.00 la Cinema Victoria în prezenţa regizorului.


Filmul colectiv„Aminitri din Epoca de Aur”  scris de Cristian Mungiu şi regizat împreună cu Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu şi Constantin Popescu prezintă în total şapte legende urbane. „Ca să facem «Amintiri din Epoca de Aur» 1 şi 2 a durat mai bine de trei ani. Iar după fiecare film rămâi cu o grămadă de amintiri - cele mai multe plăcute”, povesteşte Cristian Mungiu.


Ultimele trei legende din „Aminitri din Epoca de Aur” cea a vânzătorilor de aer, a şoferului de găini şi a curcanului zburător pot fi vizionate la Cinema City astăzi, de la 11.30, 13.30, 17.40, 20.00, 22.00, biletul fiind 16 lei.

 
.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite