Iaşi: Amenzi pentru găurile lăsate în asfalt de Apavital şi E-ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Primăriei Iaşi au aplicat în ultimele zile zece amenzi în valoare de peste 20.000 pentru furnizorii de utilităţi care au uitat să astupe gropile din asfalt.

Angajaţii Serviciului Control din cadrul Primăriei au dat, în perioada 13-17 septembrie, 22 de sancţiuni în valoare de peste 29.000 de lei. Aproape jumătate din acestea au vizat societăţile Apavital şi E-On Gaz.

„În urma controalelor la agenţii economici au fost aplicate 10 amenizi în sumă de 21.000 de lei pentru nerefacerea domeniului public afectat de lucrări de intervenţie la reţelele îngropate de utilităţi. Au fost date şi cinci somaţii societăţilor Apavital şi E-on Gaz“, a afirmat Ciprian Chiriţa, şeful Serviciului de control din cadrul Primăriei.

Alte cinci amenzi au fost aplicate unor proprietari de module de carte presă care nu aveau contract de folosinţă a acestor spaţii. Valoarea sancţiunilor în aceste cazuri au fost de 4.600 de lei. Totodată, o amendă de 500 de lei a fost aplicată unui proprietar de imobil care nu a salubrizat spaţiul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite