Amenzi de peste 100.000 de lei date de poliţiştii ieşeni pentru construcţiile ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii din cadrul Serviciului Control Urbanism au verificat dacă ieşenii respectă prevederile legislative în ceea ce priveşte amenajarea teritoriului şi urbanismul. Poliţiştii locali au întocmit în luna august 97 de note de control şi au dat zeci de sancţiuni.

Ieşenii prinşi pe picior greşit vor contribui la bugetul local cu 108.500 de lei, contravaloarea amenzilor aplicate de poliţiştii locali. În timpul controalelor, oamenii legii au identificat 38 de construcţii pentru care nu fusese eliberată o autorizaţie, iar în alte trei cazuri, imobilele fuseseră ridicate fără respectarea autorizaţiei de construire.

Potrivit Poliţiei Locale, un ieşean a primit o amendă de 8.000 de le dupe ce a făcut la locuinţa sa din Tătăraşi lucrări de consolidare şi de ridicare a unui nivel fără să aibă autorizaţie. Un altul a fost sancţionat cu 3.000 de lei după ce a început lucrările la o locuinţă în zon Copou, fără să aibe autorizaţie.

„Poliţiştii locali, din cadrul Serviciului Control Urbanism, continuă acţiunile de dezafectare a garajelor şi copertinelor metalice din cartierul Nicolina", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite