Amendaţi pentru că jigneau femeile şi stropeau cu bere trecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au amendat pe 1 mai un tânăr de 22 de ani pentru că a aruncat cu un pet de bere spre trecătorii din faţa Teatrului Naţional. Un alt bărbat în vârstă de 45 de ani a fost sancţionat pentru că adresa cuvinte obscene şi indecente femeilor care treceau pe lângă el.

Doi bărbaţi au fost amendaţi marţi, 1 mai, pentru că s-au legat de trecătorii din jurul lor. Astfel, un bărbat de 45 de ani, beat, care se afla pe strada Anastasie Panu se lua de toate femeile care treceau pe lângă el, le adresa cuvinte obscene şi indecente. jandarmii l-au amendat cu 300 de lei.

Un alt tânăr de 22 de ani a intrat în vizorul oamenilor legii pentru că a consumat alcool în spaţiul public. Când a observat că este urmărit de jandarmi, tânărul a aruncat cu pet-ul de bere spre persoanele care circulau pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional din Iaşi. 

Iaşi: Amendaţi pentru că se iubeau în Gară

Tânărul a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei.

Trei scandalagii amendaţi de jandarmii ieşeni

Ieşean amendat de jandarmi pentru că făcea scandal la locuinţa fostei concubine

„În perioada 27 aprilie-1 mai, pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate probleme deosebite, dar 60 de cetăţeni nu s-au conformat regulilor de convieţuire social şi au dost sancţionaţi contravenţional penmtru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, adresarea de injurii, tulburarea ordinii publice şi refuz de legitimare", spune Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite