Ambulanţe ieşene blocate. Doi copii şi o femeie cu leucemie au fost salvaţi la limită UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă plecată la Scânteia după un copil a rămas înzăpezită de mai bine de două ore. Şenileta Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi a intervenit la Mironeasa pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil cu pneumonie.

Ora 15.55 Intervenţiile dificile la care au fost solicitate ambulanţele au fost încheiate cu succes. În prezent, ambulanţa cu şenile care a fost la Mironeasa pentru salvarea unui copil cu pneumonie este în drum spre Iaşi.

Ora 11.30 O misiune aproape imposibilă se desfăşoară şi la Grozeşti, unde un echipaj de prim ajutor a fost solicitat să intervină pentru ajutarea unei femei bolnave de leucemie, care se simte rău. 

Din cauza drumului înzăpezit a fost nevoie de mobilizarea unui camion de la Pompieri.

Ora 10.35 Intervenţii dificile pentru echipajele de pe ambulanţe. Aceştia au fost solicitaţi să intervină în judeţ, însă s-au împotmolit în troiene.

Astfel, o maşină solicitată să intervină pentru un copil la Scânteia a rămas mai bine de două ore înzăpezită.

UPDATE Iaşiul blocat sub nămeţi. Ambuteiaje în centrul municipiului şi drumuri închise în tot judeţul FOTO

Reprezentanţii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă spun că au alertat pompierii şi pe cei de la drumuri pentru a-i debloca.

„Avem o ambulanţă la Scânteia care nu poate înainta. Solicitarea a fost făcută la ora 6.30. I-am chemat pe cei de la drumuri să vină cu un plug pentru că altfel nu putem ajunge la caz. Am chemat şi pompierii, ar trebui să se rezolve situaţia. Au mai fost câteva maşini blocate pe timpul nopţii, dar s-a rezolvat", spune Radu Calistru, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Ninge abundent la Iaşi. Stratul de zăpadă creşte ameninţător FOTO

O altă intervenţie dificilă se desfăşoară la Mironeasa, unde ambulanţa a fost solicitată să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil cu pneumonie.

Pentru a evita să rămână blocaţi, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi au mobilizat ambulanţa pe şenile.

Ambulanţe din Iaşi întârziate de troienele de zăpadă UPDATE

„Am fost chemaţi la Mironeasa pentru a ajuta un copil cu pneumonie care se află la dispensar. Am trimis şenileta pentru a evita să rămână blocaţi", mai spune directorul medical Radu Calistru.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro ca să afli prognoza meteo pentru judeţul Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite