Iasi: „Am turuit bine, chiar dacă m-am bâlbâit un pic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu din Iaşi au intrat de astăzi în focurile bacalaureatului, o dată cu proba orală la limba şi literatura română. Cei care se aflau dimineaţă în curtea centrului de

Absolvenţii de liceu din Iaşi au intrat de astăzi în focurile bacalaureatului, o dată cu proba orală la limba şi literatura română. Cei care se aflau dimineaţă în curtea centrului de examinare de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” şi-au manifestat deschis emoţiile. Primul ieşit din sala de examen a fost Laura Catz. Cu foaia în mână, a început să le povestească prietenilor cum a fost proba.


„Am luat10. Nu a fost chiar greu ce mi-a căzut mie pe bilet. Am turuit bine, chiar dacă m-am mai bâlbâit un pic”, a spus Laura. Colegii ei s-au mai liniştit puţin după ce au auzit ce notă a luat eleva. „Noi intrăm abia mâine seară. Suntem la final. Sub nicio formă nu mai citim ceva înainte de a veni la examen pentru că ne bulversăm mai tare”, a spus unul dintre tineri.  În cealaltă parte a curţii, un alt grup de absolvenţi îşi aşteptau rândul la examinare.


 „Deja m-a strigat să mă pregătesc să intru în sală. Am pixul şi buletinul. Sper să fie bine”, a spus puţin agitat Vlad Cimpoeşu. Majoritatea băieţilor veniţi la liceu astăzi dimineaţă erau îmbrăcaţi la costum. „Nu puteam veni în blugi”, a spus Cornel Străinu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite