Iaşi: Alimente la preţ de criză în patru magazine din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Alimente la preţ de criză în patru magazine din Iaşi
Iaşi: Alimente la preţ de criză în patru magazine din Iaşi

Ieşenii pot cumpăra alimentele de strictă necesitate la preţuri mai mici. Patru mari magazine din Iaşi au acceptat propunerea şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi au decis

Ieşenii pot cumpăra alimentele de strictă necesitate la preţuri mai mici. Patru mari magazine din Iaşi au acceptat propunerea şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi au decis să vândă anumite produse la preţuri minime.


La raft acestea sunt semnalizate special, cu afişe care indică faptul că fac parte din „Coşul zilnic“. „N-am văzut semnul. Dar sigur sunt mai ieftine, sau e păcăleală?“, s-a întrebat unul dintre ieşenii aflaţi joi la ora prânzului în hipermarketul Carrefour.


Alţii au fost mult mai încrezători, după ce s-au convins că produsele nu sunt în pragul de a expira. „A, deci ouăle astea sunt valabile până pe 1 noiembrie! E bun atunci, iau şi eu un cofraj“, a spus Mariana Timoş, pensionară.


Ea a spus că ideea coşului zilnic nu este una rea şi că va avea grijă să se uite cu atenţie de acum pe rafturi. Programul a demarat joi, la ora 10.00, iar unele rafturi s-au golit în mai puţin de două ore.


Am fost nevoiţi să le umplem. Vom avea produse la coşul zilnic în limita stocurilor disponibile“, a spus Cristian Cojocaru, directorul Carrefour. El a precizat că nu în fiecare zi vor fi la preţuri mici toate cele nouă produse incluse în program. Celelalte magazine care intră în program sunt Kaufland, Billa şi Mercur Mary.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite