Iaşi: Crush&Alexandra cântă în Alexandru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Crush&Alexandra cântă în Alexandru
Iaşi: Crush&Alexandra cântă în Alexandru

Citeşte şi: Concert de 50.000 de euro la Sărbătorile Iaşiului Centrul Iaşiului este invadat de tarabele pentru „Sf. Parascheva“ Voltaj şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vin la

Citeşte şi:

Concert de 50.000 de euro la Sărbătorile Iaşiului

Centrul Iaşiului este invadat de tarabele pentru „Sf. Parascheva“

Voltaj şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vin la Sărbătorile Iaşiului

Concertul celor de la Bere Gratis de aseară va fi urmat în această seară de cel al trupelor Blaxy Girls şi Crush&Alexandra Ungureanu. În cadrul programului „Piaţa distracţiei în cartiere“, oficialii municipalităţii au anunţat pentru această seară, de la ora 19.00, un alt eveniment, în cartierul Tătăraşi, pe esplanada Oancea.

„«Piaţa distracţiei în cartiere» se va încheia pe 13 octombrie cu un concert în Piaţa Unirii. Spectacolul, programat între ora 20.00 şi 22.30, va fi susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, grupul Balcano, Fanfara 10 Prajini şi Hara“, a precizat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Ceai pentru pelerini

În cursul acestei zile, de la ora 17.00, la Ateneul Tătăraşi este programată gala laureaţilor la Festivalul de poezie „Grigore Vieru“. În cadrul acestuia, este anunţat spectacol susţinut de artişti din Republica Moldova, dar şi un concert al lui Fuego. Reprezentanţii municipalităţii vor oferi din această seară, de la ora 22.00, ceai credincioşilor. Totodată, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei prin Biroul de asistenţă Socială „Diaconia“ al Centrului Eparhial Iaşi va da, cu ajutorul voluntarilor, pachete cu mâncare şi ceai pelerinilor veniţi pentru a se ruga la Sfintele Moaşte.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite