Aleşii Moldovei se plimbă mai puţin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi a decis să raţionalizeze cheltuielile de la nivelul instituţiei. În baza unei dispoziţii semnate de Constantin Simirad s-a stabilit ca din 1 iulie cele şase maşini deţinute de CJ Iaşi să beneficieze lunar de 100 de litri, la o treime faţă de cota disponibilă până în prezent.

„Dispoziţia dată de preşedintele Consiliului Judeţean mai vizează ca necesarul de consumabile şi rechizite pentru activitatea instituţiei să se reducă cu 50%“, au menţionat reprezentanţii CJ Iaşi. Totodată, vor fi făcute reduceri la cartuşele color şi la hârtie. „Editarea şi multiplicarea documentelor produse şi gestionate de aparatul de specialitate al CJ se vor face prin imprimare faţă-verso“, se arată în dispoziţie.


Reduceri şi la Neamţ


Pe de altă parte, la începutul lunii iunie, conducerea Consiliului Judeţean Neamţ şi-a anunţat angajaţii că a decis să scadă cheltuielile cu telefoanele şi cu obiectele de birotică.


De asemenea, şefii judeţului au decis reduceri majore şi combustibilul folosit pentru maşinile din dotarea instituţiei.
„Reducem cota de combustibil la maşinile de serviciu cu 600 de litri lunar, economisind astfel 2.500 de lei în fiecare lună, sau 30.000 de lei într-un an“, a spus Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite