Iaşi: Aleşii locali, prosperi pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali şi-au actualizat declaraţiile de avere, iar noile documente arată că aleşii ieşenilor au cu ce se lăuda. Oamenii de afaceri care fac parte din forul local au depus

Consilierii locali şi-au actualizat declaraţiile de avere, iar noile documente arată că aleşii ieşenilor au cu ce se lăuda. Oamenii de afaceri care fac parte din forul local au depus declaraţii substanţiale. Pentru Gabriel Surdu rubricile noii declaraţii de avere au fost neîncăpătoare.

Acesta a cumpărat anul trecut terenuri în municipiul Iaşi, în Bârnova, dar şi în Breaza, judeţul Suceava, unde are şi case de locuit. Omul de afaceri are depuse în bănci fonduri de peste 600.000 de lei, a acordat împrumuturi către zece societăţi şi i-a dat unei persoane fizice peste 600.000 de lei.

Şi declaraţia consilierului Sorin Ionescu a suferit modificări. Acesta a cumpărat anul trecut două hectare de teren în Bârnova, un autoturism Fiat fabricat în 2008, dar a vândut casa şi terenul din strada Şipoţel cu 500.000 de euro. „Încasările în perioada 2008-2009 din dividende nete de la Instalaţii Grup sunt de 1.063.422", a precizat omul de afaceri.

A declarat familii de albine

Familia lui Ionel Agrigoroaie, manager la „Aya Sports", deţine şapte suprafeţe de teren din care una de 3,5 hectare în Dumeşti, care a fost cumpărată anul trecut. Altă „achiziţie" recentă sunt cele 120 de familii de albine, cu o valoare estimată de 20.000 de lei. Datoriile consilierului înregistrate anul trecut depăşesc 200.000 de euro. Camelia Gavrilă a vândut anul trecut casa şi terenul din comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, pentru care a obţinut 200.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite