Iaşi: FOTOGALERIE: Aglomeraţie la concertul de la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: FOTOGALERIE: Aglomeraţie la concertul de la Palatul Culturii
Iaşi: FOTOGALERIE: Aglomeraţie la concertul de la Palatul Culturii

Mulţimea turiştilor şi a ieşenilor veniţi aseară în Piaţa Palatului s-a încalzit pe melodiile lui Smiley şi Voltaj.

FOTOGALERIA de la concert!

Aproximativ 25.000 de persoane au îndurat aseară cu stoicism frigul pentru a asculta câteva melodii ale artiştilor preferaţi. Majoritatea spectatorilor, adolescenţi veniţi cu prietenii, au combătut temperatule scăzute cu mişcări de dans. Chiar şi cei mai în vârstă îşi mişcau involuntar picioarele.

Mai citiţi şi:

„Nu mă aşteptam să fie aşa de frig în acest an, s-a schimbat brusc vremea. Totuşi, este bine că nu plouă, ca ieri“, a spus plimbându-se când pe un picior, când pe altul Ciprian, de 25 de ani. Cântecele lui Laurenţiu Duţă au fost pe placul doamnelor mai în vârstă, adolescenţii s-au zbenguit pe ritmurile lui David Deejay, iar fetele au ţipat ca din gură de şarpe la vederea lui Smiley pe scenă. „Noi aşteptăm să cânte Voltaj. Mi-a plăcut şi Deejay“, a afirmat Cristina, de 16 ani. Versurile celor de la Voltaj au fost fredonate la unison de miile de spectatori care se adunaseră, puţin după ora 20.00, în Piaţa Palatului Culturii, care după 30 de minute a fost zguduit din toate direcţiile de vibraţiile focului de artificii. Cei care s-au predat în faţa temperaturilor scăzute s-au dus la mall-ul din Centru pentru a se încălzi făcând şi ceva cumpărături sau comandând mâncare caldă.

Focul de artificii a început cu aproape jumătate de oră mai târziu, fiindcă artiştii invitaţi s-au „întins“ cu cântatul. „Au fost interesante artificiile, dar mi s-a părut că au fost lansate cam rar, poate fiindcă e criză“, a glumit Mihai T., student, care nu aflase că preţul spectacolului de lasere şi artificii a fost mult mai mare faţă de anul trecut. În timp ce ieşenii cântau la Palat, în Primărie s-au adunat la „Seara Valorilor“ cei mai de seamă ambasadori ai Iaşiului.

Gală şi politică de partid

Primarul Gheorghe Nichita a înmânat ceremonios titlul de cetăţean de onoare al oraşului poetului Horia Zilieru, lui PS Calinic Botoşăneanu şi Episcopului romano-catolic Petru Gherghel. Evenimentul a fost din păcate politizat de edilul care l-a adus la pupitru pe colegul său de partid, Ilie Sârbu, şi i-a transmis mesaje şefului Senatului, Mircea Geoană. Tot aseară, cei mai buni elevi şi sportivi din Iaşi au primit premii de excelenţă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite