Aflaţi ce puteţi citi în săptămânalul „ADS“ Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din această săptămână vă propune dezvăluiri despre nepotismele din administraţia locală şi despre problemele la cea mai importantă clădire din Iaşi. Totodată, puteţi afla şi despre condiţiile jalnice de la bazele sportive din oraş în comparaţie cu stadioanele amenajate în mediul rural.

Puteţi afla cum Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, i-a asigurat un loc de muncă în structura pe care o conduce atât fiului său Lucian, cât şi soţiei acestuia. Citiţi unde lucrează fiul şi nora lui Simirad, precum şi despre alte cazuri de nepotism în administraţia locală, în „ADS" Iaşi.

Veţi afla câte lucrări de reabilitare a suportat Palatul Culturii în cei 86 de ani de la inaugurare.Deşi acesta se află în reabilitare de trei ani, o porţiune va rămâne neatinsă de reparaţii. Aflaţi despre ce secţiune a Palatului este vorba şi un istoric al reabilitărilor la Palat în „ADS" Iaşi.

În paginile săptămânalului veţi putea citi şi despre comuna cu cei mai mulţi bătrâni din judeţ, dar şi despre localitatea cu cei mai mulţi copii. Totodată, „ADS“ Iaşi prezintă o comparaţie între condiţiile dezastruoase în care se antrenează tinerii fotbalişti din Capitala Moldovei şi cele din bazele sportive moderne din mediul rural.

Cititorii mai pot afla poveşti interesante de viaţă sau sfaturi utile despre cum să-ţi reînscrii copilul la şcoală.

Săptămânalul „ADS" Iaşi se găseşte de astăzi la toate chioşcurile de ziare din oraş la preţul de 1,4 lei. Lectură plăcuta!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite