Află notele finale la titularizarea din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 189 de candidaţi care au contestat nota obţinută la examen află astăzi rezultatul. Pe 22 iulie va fi şedinţa publică de repartizare a candidaţilor pe posturile vacante titularizabile.

Un nou val de emoţii pentru candidaţii la un post titularizabil în judeţ. Astăzi, se vor afişa la centrele de examinare rezultatele finale în urma contestaţiilor depuse.

VEZI AICI NOTELE FINALE

La nivelul judeţului Iaşi, 189 de candidaţi nemulţumiţi de rezultatul obţinut au cerut recorectarea tezei. „Sunt depuse peste 150 de contestaţii numai la centrul nostru de examinare. Nu există un domeniu care să domine, în toate s-au depus contestaţii. Nota cea mai mare la care s-a făcut contestaţie este 8,90, iar cea mai mică este 1,80.În cursul zilei de joi se vor afişa rezultatele finale“, spune Dana Barnea, directorul Colegiului de Artă „Octav Băncilă“, cel mai mare centru de examinare din cele patru existentei.

Profesorii îşi primesc mâine posturile

La nivelul judeţului Iaşi, doar 373 de candidaţi la un post titularizabil au luat notă de trecere. Cele mai multe note, 39,25% dintre ele, sunt cuprinse între 5 şi 6,99.

Note ceva mai mari s-au înregistrat în domenii precum biologie, consiliere psihopedagogică, educaţie tehnologică, educatoare, geografie, istorie şi limba şi literatura română. S-au obţinut şi patru note de 10 la religie ortodoxă, educatoare, arte vizuale şi biologie.

La şcolile din judeţul Iaşi sunt scoase la concurs 165 de posturi titularizabile, cele mai multe dintre ele fiind în mediul rural. Aşa se face că nici măcar candidaţii care au obţinut notă maximă la examen nu vor putea să predea la o şcoală din mediul urban.

Este cazul Ionelei Panainte care a primit nota 10 la proba de biologie. Candidata va trebui să opteze fie pentru un post la Andrieşeni, fie pentru un altul la Ţibana. Pe 22 iulie, de la ora 8.00, se va desfăşura şedinţa publică de repartizare a posturilor titularizabile pentru candidaţii care au obţinut cel puţin nota 7 la examen.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite