Află ce artişti vin în cartierul tău de Sărbătorile Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 10-16 octombrie, ieşenii pot participa la o serie de concerte organizate în cartierele oraşului cu ocazia Sărbătorilor Iaşiului.

Spectacole de dans la Sărbătorile Iaşiului. Vezi programul manifestărilor

„Organizăm Sărbătoare în cartiere, spectacole la care participă câteva ansambluri din Iaşi şi interpreţi de muzică jazz. De luni până duminică, cu excepţia zilei de vineri, vor fi aceste concerte între orele 18.00 şi 20.00, iar înainte clubul de dans Sky va avea un moment“, a spus Ninel Berneagă, şeful Biroului de Evenimente Publice din cadrul Primăriei Iaşi.

Află ce străzi trebuie să eviţi de Sărbătorile Iaşiului

Ieşenii pot merge luni în cartierul Nicolina, acolo unde vor concerta artiştii de la Palatul Copiilor şi Academic Group de la Universitatea de Arte. Marţi, spectacolul va fi organizat în cartierul Păcurari, pe esplanada Mimoza şi va fi susţinut de Fanfara Garnizoanei Iaşi, Diana Vartolomei şi grupul Baxtali al Asociaţiei de Promovare a Tradiţiilor Rrome, iar miercuri, în cartierul Dacia, susţinut de Baxtali şi Anişoara Postolachi.

În cartierul Tătăraşi, pe esplanada Oancea vor concerta joi Fanfara Garnizoanei Iaşi, Anişoara Postolachi şi Busuioc Moldovenesc, sâmbătă vine rândul cartierului Copou, unde în Parcul Expoziţiei vor veni Fanfara Garnizoanei Iaşi, Diana Vartolomei şi Academic Group.

Seria concertelor va fi încheiată duminică cu cel din cartierul Alexandru cel Bun, unde pe esplanada Voievozilor, va fi organizat un spectacol cu Anişoara Postolachi, Busuioc Moldovenesc şi talentele de la Palatul Copiilor.

Pentru concertul de pe 14 octombrie, şefii din Primărie încă nu au decis ce formaţii vor urca pe scena din faţa Palatului Culturii. „Acum avem 15 propuneri din partea artiştilor din ţară. Nu-i vom aduce pe cei care au venit la Iaşi şi anul trecut, dar vom alege patru formaţii de pop-rock şi dance“, a mai spus Ninel Berneagă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite