Află cum se împart ajutoarele la încălzire acordate de Primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Datorii record la întreţinere
Datorii record la întreţinere

Şefii din Primăria Iaşi au stabilit criteriile de acordare a ajutoarelor de încălzire pentru famiile racordate la sistemul centralizat de încălzire care au venituri până la 1.000 de lei.

Cadou de Anul Nou la Iaşi: încălzire de infarct

13.000 de persoane au făcut cereri la Direcţia de Asistenţă Comunitară pentru a beneficia de ajutoarele de încălzire plătite de la bugetul de stat şi cel local. 11.686 de persoane au venituri mai mici de 786 de lei, limita impusă de Guvern pentru compensarea facturilor la încălzire, iar restul de 204 de persoane se încadrează la venituri lunare mai mari, între 786 de lei şi 1.000 de lei.

„Având în vedere că numărul ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei variază lunar în funcţie de cererile noi depuse şi de modificările de venit declarate de către beneficiari, situaţia centralizatoare privind cuantumurile ajutoarelor se va înainta lunar către Primărie", au spus şefii din Primărie.

Vezi aici dacă te încadrezi la ajutoarele de încălzire asigurate de Primărie

Primăria Iaşi va subvenţiona cu 5% din valoarea facturilor la căldură plătite de acei beneficiari care au venituri mai mici de 155 de lei şi care se încadrează la ajutorul de stat de 90%. Cuantumul subvenţiei asigurate de municipalitate variază până la 15% pentru ieşenii care nu primesc ajutoare de stat, având venituri între 786 de lei şi 1.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite