Afaceristul care l-a ameninţat pe agentul ghinionist a scăpat de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Gheorghe Clapon (43 de ani)  a fost condamnat  la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul a fost acuzat că l-a ameninţat pe agentul Virgil Carp.

Curtea de Apel Iaşi a decis la începutul lunii februarie să respingă recursul lui Gheorghe Clapon şi să menţină sentinţa Judecătoriei Iaşi. Această instanţă l-a condamnat pe Gheorghe Clapon, în mai 2011, la un an de închisoare cu suspendare.

Potrivit procurorilor, în aprilie 2009 Clapon a blocat cu un Jeep intrarea într-o parcare de pe strada Sfântu Lazăr. Pentru că nu puteau pleca cu autoturismul personal, doi soţi l-au anunţat pe agentul Virgil Carp, care dirija circulaţia în zonă. Anchetatorii susţin că după aproximativ o oră, când Clapon s-a întors la maşină, i-a apostrofat pe ieşenii care erau nemulţumiţi că a blocat parcarea.

Citiţi şi:

Iaşi: Poliţistul ghinionist cere 200.000 de lei daune morale

Afacerist acuzat că l-a ameninţat pe agentul ghinionist

În momentul în care agentul Virgil Carp i-a cerut actele, omul de afaceri a început să ţipe şi să-l înjure. Astfel, în jurul celor doi s-au adunat mai multe persoane. Deoarece nu voia să se legitimeze Gheorghe Clapon a mers cu agentul Virgil Carp şi cu un coleg al acestuia spre sediul Poliţiei Rutiere.

Pe drum, omul de afaceri s-a răzgândit şi a spus că aduce buletinul din maşină. Însă când s-a întors cu actul i l-a arătat poliţistului de la distanţă şi l-ar fi ameninţat că îl va „târî prin Tribunale". În urma incidentului, omul de afaceri s-a ales cu dosar penal.

Agentul Virgil Carp a mai fost implicat în 2009 în alte două incidente. În luna iunie a fost agresat de familia unui minor care circula cu motocicleta fără permis, iar în septembrie era să fie călcat cu maşina de un şofer vitezoman, care conducea beat şi fără permis.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente din Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite