Adrian Falub: Voi da şanse tuturor jucătorilor de la Poli Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Falub
Adrian Falub

Spre deosebire de Ionuţ Popa, predecesorul său pe banca divizionarei secunde Poli Iaşi, Adrian Falub a declarat pentru „Adevărul de Seară" că se bazează pe toţi jucătorii pe care îi are momentan la dispoziţie pentru a ataca promovarea.

Adevărul de Seară: Ce ştiaţi despre Poli Iaşi înainte să preluaţi echipa?

Adrian Falub: Ca să fiu since, nu cunoşteam foarte multe. Eu personal eram decis să aştept până în iarnă, după care să evaluez ofertele care vor veni. Din acet motiv am fost surprins de interesul ieşenilor, motiv pentru care m-am interesat din scurt, iar informarea mea continuă pe zi ce trece la acest club.

ADS: După aproape o viaţă petrecută la Universitatea Cluj, ce sentimente vă leagă de „şepcile roşii"?

A.F.: Universitatea Cluj mi-a dat foarte multe în cei aproape zece ani pe care i-am petrecut acolo ca jucător. În acei ani, eram ca o familie acolo. Ca antrenor, am promovat Clujul după zece ani în care a stat în Liga 2 şi chiar Liga 3. Aşadar, consider că am echilibrat balanţa şi mi-am plătit datoria pe care o aveam faţă de Universitatea. În principiu nu cred că o să mai revin acolo, dar în viaţă nu se ştie niciodată.

ADS: Ionuţ Popa a anunţat că pentru a promova  pe Poli Iaşi în prima ligă va avea nevoie de jucători experimentaţă. Dumneavoastră veţi acorda mai multe şanse tinerilor?

A.F.: Pentru mine nu există fotbalişti de 18 sau 30 de ani, ci jucători ai lui Poli. În acest moment am în lot de 33 de jucători, din care voi alege mereu pe cei mai în formă 18 la ora meciului. Nimeni nu va fi titular de drept, mai ales că încă nu-i cunosc atât de bine

Citiţi un interviu amplu cu Adrian Falub, noul antrenor al Politehnicii Iaşi, vinei, în paginile ziarului

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite