Adolescenţi prinşi cu droguri de poliţişti în toiul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost suprinşi în timp ce rulau un joint
Tinerii au fost suprinşi în timp ce rulau un joint

Trei tineri din Iaşi au fost surprinşi de poliţiştii locali în timp ce fumau un joint pe o bancă de pe Bulevardul Carol I. Scena s-a petrecut joi, în jurul prânzului.

Doi dintre cei trei tineri au 18 ani, iar cel de al treilea are 17 ani. Când i-au văzut pe poliţiştii locali în apropiere, adolescenţii au devenit agitaţi şi au încercat să ascundă jointul în spatele unui gard viu din apropiere.

VIDEO Droguri servite la stradă. Vezi aici cum se rulează un joint!

„În urma controlului corporal sumar efectuat asupra persoanelor în cauză, a fost găsită o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţinea un produs vegetal de culoare verde-oliv. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali, tineri au declarat faptul că ţigareta conţine un amestec de substanţe halucinogene", ne-a spus Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

Plicurile cu produsele suspecte au fost predate către laboratorul de analiză al drogurilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei - Brigada de Combatere a Criminalităţii Iaşi, pentru continuarea cerecetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite