Adolescentă pusă să urmărească o partidă de sex între părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Dumitru Mazilu (49 de ani) a fost trimis în judecată de procurorii ieşeni pentru că şi-a obligat fiica de 16 ani să se uite când face sex cu soţia. Bărbatul din Miroslava riscă până la şapte ani de închisoare pentru corupţie sexuală.

Anchetatorii susţin că, pe 25 februarie 2011, Mazilu a venit acasă după ce a consumat băuturi alcoolice şi i-a cerut nevestei să întreţină cu el raporturi sexuale. Femeia l-ar fi refuzat pentru că în cameră era şi fiica lor de 16 ani. Procurorii spun că Dumitru Mazilu s-a dezbrăcat şi i-a interzis adolescentei să plece din cameră, spunându-i că e timpul să înveţe aceste lucruri. Soţia şi fiica au plecat de acasă, iar după câteva zile femeia i-a făcut plângere lui Mazilu.

Citiţi şi:

A supus la perversiuni sexuale un copil de 8 ani pentru a-şi răzbuna fiul

Fiica unei foste judecătoare a fost condamnată la închisoare pentru proxenetism

În faţa procurorilor, bărbatul a susţinut că era beat şi nu îşi mai aduce aminte ce a făcut, iar apoi că s-a dezbrăcat o singură dată în faţa adolescentei. Procurorii l-au trimis în judecată pentru corupţie sexuală, iar primul termen al procesului va fi pe pe 22 februarie la Judecătoria Iaşi. Dumitru Mazilu a fost condamnat într-un alt caz la şase luni de închisoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite