Adi Ambrosie: CSMU Poli preia ştafeta fotbalului ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul golgheter al Politehnicii Iaşi din anii '90, în prezent membru fondator al lui CSMU Poli Iaşi, asigură că sportul rege nu va dispărea din capitala Moldovei. Noul club de fotbal va primi joi actele de înfiinţare.

Mai citiţi:

18 august 2010 - ziua în care a murit Politehnica Iaşi

Dispariţia Politehnicii Iaşi nu trebuie considerată o tragedie pentru microbiştii ieşeni. Aşa consideră Adi Ambrosie, unul din numele de referinţă care a activat deceniul trecut la această echipă.

„Nu acum a dispărut Poli Iaşi. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 1992-1993, când am evoluat în Copou sub numele FC Lynx. Apoi, în 2000 iarăşi a dispărut structura clubului şi a apărut Poli Unirea Iaşi. Nu trebuie să facem caz că se duc 65 de ani de istorie", a declarat Adi Ambrosie, care consideră că acum a venit rândul unei alte echipe să reprezinte mai departe fotbalul ieşean.

„Nu doar la noi, ci şi în alte campionate, unele grupări au dat, la un moment dat, ştafeta mai departe. Noul club CSMU Poli Iaşi are legătură cu Clubul Sportiv Universitar Politehnica Iaşi tocmai din dorinţa de a duce mai departe acest nume. Aşadar, Poli Iaşi nu moare. Noi ducem ştafeta mai departe", a spus Adi Ambrosie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite