„Adevărul de Seară“, liderul presei ieşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul editat de trustul Adevărul Holding este cel mai citit ziar din Iaşi, conform ultimului Studiu Naţional de Audienţă (SNA). 41.000 de ieşeni citesc zilnic „Adevărul de Seară“. Pe locul al doilea în preferinţele cititorilor din capitala Moldovei, este „Ziarul de Iaşi“.

Cotidianul „Adevărul de Seară“ s-a impus pe piaţa mass-media din Iaşi la numai doi ani de la apariţie. Studiul Naţional de Audienţă realizat în perioada ianuarie 2010-decembrie 2010 arată că ziarul editat de trustul Adevărul Holding este cel mai citit cotidian din Iaşi.


Astfel, 41.000 de oameni citesc zilnic publicaţia. Numărul lor a crescut cu 4.000 faţă de studiul anterior de audienţă, din perioada octombrie 2009-octombrie 2010. În acelaşi timp, „Ziarul de Iaşi“, singurul cotidian local din capitala Moldovei care a mai fost auditat de SNA, are 33.000 de cititori. Numărul lor a scăzut cu 6.000 faţă de studiul anterior. „Adevărul de Seară“ a fost lansat la Iaşi în octombrie 2008.


Îmi place ziarul «Adevărul de Seară» că nu scrie prostii ca alte ziare.

  Dan Asandului
  şomer

image

Îmi place că se scrie despre cultură, teatru, Ateneu şi expoziţii de artă.

image

  Ştefan Agache
  student

Studiul mai arată că 78,3% din cititori au vârste cuprinse între 14 şi 54 de ani, 70% sunt absolvenţi de studii medii şi universitare. De asemenea, 61,3% sunt salariaţi cu funcţii de conducere, manageri sau patroni. „Adevărul de Seară“, care are 39 de ediţii locale distribuite în 59 de localităţi din ţară, a depăşit milionul de cititori pe apariţie. Cele şase ediţii ale ziarului din Moldova (Bacău, Suceava, Botoşani, Neamţ, Vaslui şi Iaşi) au 139.000 de cititori. Lider al audienţelor este în continuare ziarul „Click!“, editat tot de Adevărul Holding, care are în medie 1,1 milioane de cititori pe zi.

Citesc ziarul online, în special paginile despre sport şi cele despre economie.

image

  Eusebiu Zmeu
  student

Mă interesează starea sistemului de sănătate. «Adevărul de Seară» e ok.

image

  Mirela Checheş
  Studentă la Medicină

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite