Iaşi: „Adevărul de Seară“ îi trimite pe ieşeni la film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Adevărul de Seară“ îi trimite pe ieşeni la film
Iaşi: „Adevărul de Seară“ îi trimite pe ieşeni la film

Patru ieşeni vor viziona gratuit, împreună cu partenerii, filmul „Amintiri din Epoca de Aur 2“, ultima realizare a regizorului Cristian Mungiu, difuzat în premieră astă seară la Cinema City

Patru ieşeni vor viziona gratuit, împreună cu partenerii, filmul „Amintiri din Epoca de Aur 2“, ultima realizare a regizorului Cristian Mungiu, difuzat în premieră astă seară la Cinema City Iaşi. Cei patru norocoşi sunt câştigătorii invitaţiilor puse la bătaie de „Adevărul de Seară“ în cadrul concursului lansat în numărul de joi al publicaţiei.


Zeci de cititori au sunat la redacţie şi au răspuns întrebării „Cine este regizorul filmului «Amintiri din Epoca de Aur 2»?“. Cele patru invitaţii pentru două persoane au fost acordate prin tragere la sorţi.

 
Sunt un cititor fidel al ziarelor „Adevărul“ şi „Adevărul de Seară“. Nu obişnuiesc să particip la concursuri, dar am profitat de oportunitatea oferită de ziarul dumneavoastră pentru că sunt un fan al regizorului Cristian Mungiu“, a declarat Alexandru Simionescu, unul dintre ieşenii care va avea statut de invitat la proiecţia de la ora 22.00 a peliculei.


Am observat din întâmplare macheta şi mi-am zis să încerc pentru că am mai avut noroc în trecut şi la tombole“, a spus Mihaela Loghin, o altă câştigătoare a uneia dintre invitaţii. La premiera din Iaşi a filmului, programată cu începere de la ora 17.40, la Cinema City, va participa şi regizorul Cristian Mungiu. La finalul proiecţiei, spectatorii îi pot adresa întrebări.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite