Iaşi: Cărţile „Adevărul“, la loc de cinste în bibliotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Cărţile „Adevărul“, la loc de cinste în bibliotecă
Iaşi: Cărţile „Adevărul“, la loc de cinste în bibliotecă

Camelia Vulcu nu a ratat niciun volum din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, iar acum este mândră că joi va pune pe raft cartea cu numărul 50.

Camelia Vulcu este hotărâtă ca, în biblioteca deja ticsită cu cărţi, să aibă în final toate cele 100 de numere din colecţia „Adevărul“.

Pentru că ţine foarte mult la aceste cărţi refuză să le împrumute. A dat doar două volume fratelui pentru că este sigură că le va recupera.

O parte dintre volumele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ se regăsesc de două ori în biblioteca încăpătoare a ieşencei. „Unele dintre ele le mai am în ediţii tipărite mai demult. Dar acestea sunt extraordinare pentru că nu sar foile din ele cum deschizi cartea şi sigur vor rămâne şi copiilor să le folosească“, a spus ieşeanca. Din păcate, Camelia Vulcu nu dispune de foarte mult spaţiu în apartament pentru a putea cumpăra o bibliotecă specială pentru colecţia de carte verde. „Chiar am recitit câteva dintre cărţile luate acum şi a fost o plăcere pentru că altfel este când le înţelegi la maturitate. Altele au fost la prima lectură, iar restul aşteaptă încă să ajungă în mâinile mele“, a povestit cu zâmbetul pe buze Camelia.

Cărţile „Adevărul“ şi-au găsit locul în bibioteca ieşencei Camelia Vulcu încă de la primul număr. La început a fost lupta de a prinde un exemplar la tonetă, apoi au fost comenzile pe internet, iar în final a ajuns la abonament. Acum aşteaptă cu interes ziua de joi, când va intra în posesia volumului cu numărul 50.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite