Iaşi: Un an de Adevăr pe înserat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Un an de Adevăr pe înserat
Iaşi: Un an de Adevăr pe înserat

Mai citeşte şi: Bună dimineaţa, Braşov! La mulţi ani Adevărul de Seară! „Adevărul de Seară“ împlineşte un an! Se împlineşte un an de când o echipă

Mai citeşte şi:

Se împlineşte un an de când o echipă tânără şi ambiţioasă şi-a pus condeiele în slujba cititorilor. Zeci de mii de ieşeni află zilnic, din paginile „Adevărului de Seară”, ce se întâmplă la ei în oraş, în țară și în lume. Am pornit la drum cu convingerea că nu trebuie doar să informăm, ci să ne punem amprenta asupra comunităţii, să transformăm oraşul prin campanii de presă bine „ţintite”.

Se spune că „Adevărul umblă cu capul spart”. Deocamdată suntem întregi, chiar dacă am primit ameninţări. După campania în care am denunţat nesimţirea taximetriştilor, maşina cu însemnele „Adevărul de Seară” este „salutată” în mod constant de aceştia cu pumnul ridicat.

Alţii ne-au mulţumit, precum locuitorii unor străzi care au intrat în sfârşit pe agenda edililor, după campania „Topul gropilor”. Ne-am bucurat să-l vedem pe Alin, adolescentul bolnav de tetrapareză, că începe să-şi mişte din nou braţele, ca urmare a campaniei umanitare pe care am găzduit-o în paginile noastre.

Am trăit momente emoţionante, precum acelea când am relatat „live”, în premieră, tragedia de la Scânteia, când 14 oameni şi-au găsit sfârşitul la o trecere de cale ferată.

Ne-am bucurat să luăm parte la o căsătoria inedită, la care mirele şi mireasa  au spus „Da!” după ce el a sărit cu paraşuta. Fireşte, au fost şi celebrităţile care ne-au trecut pragul: Cristian Mungiu, Anamaria Marinca, Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu ne-au împărtăşit micile secrete din spatele uriaşului lor succes. Destăinuiri care, fireşte, au ajuns imediat la cititorii noştri.

În ultimul an, am făcut şi „pui”. „Adevăruri de Seară” au apărut în oraşele Piatra Neamţ, Bacău, Botoşani şi Suceava. Le-am sădit, credem, aceeaşi dragoste pentru adevăr.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite