Accidente pe bandă rulantă la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele neatenţiei unor şoferi, iar o a treia a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a traversat strada printr-un loc nepermis.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a băgat în spital un biciclist pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire". Poliţiştii spun că şoferul Bogdan R. conducea un autoturism dinspre bulevardul Nicolae Iorga către şoseaua Nicolina iar când a ajuns în intersecţie nu i-a acordat prioritate lui Ion P. (54 de ani).

În urma impactului, bărbatul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital. „Atât conducătorul auto, cât şi biciclistul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Maşină transformată în ghiulea

Câteva ore mai târziu, pe DJ 249A, Vasile A. (34 ani), din comuna Focuri, conducea o autoutilitară din direcţia Ungheni către Iaşi. Ajuns în localitatea Dancu, acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a lovit autoturismul condus regulamentar Bogdan M. (29 de ani).

În urma coliziunii, maşina acestuia a fost proiectată în afara părţii carosabile şi l-a acroşat pe Petronel P. (46 de ani), care mergea pe acostament. Bărbatul a fost transportat la spital. Cei doi şoferi şi victima nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

A lovit o bătrână şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din localitatea Ţibana s-a ales cu dosar penal după ce a acroşat cu maşina o bătrână în vârstă de 80 de ani, apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au stabilit că octogenara a traversat strada neregulamentar, dar şi că şoferul, identificat la scurt timp de un echipaj al Poliţiei Rurale Miroslava, a picat testul alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probele de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal", a mai spus Alina Vezeteu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite