Accident spectaculos în Iaşi. Autospecială proiectată într-un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul unei autospeciale pe bulevardul Poitiers şi a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitară. În urma imapctului autospeciala a fost proiectată într-un autobuz aflat în staţie.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari pe care o avea Mihail M. (24 de ani) care conducea o autospecializată pe bulevardul Poitiers, spre şoseaua Bucium. Acesta a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de Adrian T. (29 de ani).

În urma impactului, autospecializata a fost proiectată într-un autobuz oprit în staţie. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei, Adrian T., care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei trei conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultând faptul că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au  întocmit dosar penal", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: Accident tragic la calea ferată, lângă Paşcani: patru morţi într-o maşină lovită de rapidul Bucureşti- Suceava(Update)

Şofer băut implicat într-un accident rutier la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite