Accident grav la Iaşi. Un autotuturism a intrat într-un microbuz. Şapte persoane au fost rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Şapte persoane au fost rănite în localitatea Bălţaţi, după  un accident produs între un microbuz şi un autoturism.

Ora 15.00 Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şoferului autoturismului Hyundai.

„Cristian B., de 33 ani, din Târgu Frumos conducea un  autoturism, dinspre Târgu Frumos către Iaşi, iar într-o curbă uşoară la stânga semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza în condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, care era condus regulamentar din sens opus de către Dumitru F.", a spus Mădălin Ţăranu, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şoferul maşinii şi trei pasageri din microbuz au ajuns în stare gravă la spital, iar şoferul microbuzului şi alţi doi pasageri au suferit doar leziuni uşoare. Poliţiştii spun că ambii conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice.

Ora 12.00 Una dintre persoanele rănite în urma accidentului este un băiat de 9 ani care a fost adus la Spitalul de Pediatrie de mama sa. „Băiatul abia a ajuns şi pare să nu aibă nimic. Va fi supus unor serii de consultaţii şi ecografii“, a spus medicul Maricel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii.

Ora 11.40 Un autoturism Hyundai care se îndrepta spre Iaşi a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un microbuz care transporta zece pasageri pe traseul Iaşi-Târgu Neamţ. Unul dintre victime este un copil care a ajuns la Spitalul de Copii „Sf. Maria“.

Ora 11.29 Trei persoane au fost rănite grav în urma impactului, iar alte patru au suferit răni uşoare. O parte dintre răniţi sunt transportaţi la Spitalul "Sf. Spiridon".

Ora 10.30 Din primele informaţii o persoană din autoturism este încarcerată, iar o alta din microbuz a fost rănită. Mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Ambulanţei s-au deplasat la faţa locului.

Vom reveni cu amănunte.

Citiţi şi:

GALERIE FOTO O maşină a luat foc în intersecţia Zimbru!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite