Accident deosebit de grav la Schitu Duca soldat cu un mort şi cinci răniţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs luni dimineaţă, 17 septembrie, în localitatea ieşeană Schitu Duca, soldat cu şase victime. 

Ora 13.30 Persoana decedată era pasager în spate al maşinii Dacia Solenza.

Pacienţii din faţă, soţ şi soţie, au ajuns la spital cu răni severe.Rodica Ţ. de 60 de ani prezintă multiple traumatisme la nivelul capului şi este internată la Terapie Intensivă. Soţul său, şoferul, în vârstă de 62 de ani este stabil şi prezintă un traumatism la mână, fiind internat la Chirurgie Plastică.

În celălalt autoturism implicat în accident se aflau patru persoane.

„Un pacient a fost trimis la Ortopedie pentru că prezintă o fractură la picior, iar altul a mers la Neurochirurgie. Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Regional.

Ora 7.54 Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Schitu Duca în care au fost implicate două autoturisme care s-au izbit frontal. Din primele informaţii se pare că sunt cinci răniţi şi un mort.

La faţa locului s-au deplasatechipajul SMURD, Descarcerarea, Echipajul de Prim Ajutor şi o ambulanţă.  

FOTOGALERIE Accident mortal la Bălţaţi. Maşina în care se afla victima a fost ruptă în două după ce s-a izbit într-un TIR UPDATE 

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite