Şoferul care a ucis un om în Podu de Piatră a fost arestat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Marţi dimineaţă, în jurul orei 02.00, o maşină în care se aflau trei tineri s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat. Pasagerul din dreapta a decedat, iar celelalate două persoane din autoturism au fost transportate la spital.

Ora 1.00 Şoferul care s-a izbit în stâlpul de iluminat a fost arestat preventiv, pe 24 decembrie, de Judecătoria Iaşi. Alexandru Focşa va sta după gratii 20 de zile. Bărbatul poate declara recurs.

Ora 09.50 În urma cercetărilor realizate de poliţişti a rezulta că accdientul s-a produs din cauza vitezei excesive şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

„Şoferul a pierdut controlul asupra comenzilor, pătrunzând pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu bordura, după care a fost proiectat într-un stâlp pentru iluminat public situat în afara părţii carosabile.În urma producerii accidentului a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 90%, decesul pasagerului aflat pe scaunul dreapta faţă, respectiv un tânăr de 24 de ani, din Iaşi şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi pasagerului de pe bancheta din spate a maşinii, un alt tânăr de 24 ani, din Iaşi, care au fost transportaţi la o unitate medicală din Iaşi pentru îngrijiri“, spune Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Şoferul a fost testat alcoolscopic şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a  întocmit dosar penal urmând a fi dispuse măsuri legale

Ora 09.18 Un accident rutier petrecut marţi dimineaţă în Podu de Piatră s-a soldat cu moartea unui tânăr şi rănirea altor doi. Cele trei victime se aflau într-un Renault Twingo şi s-au izbit puternic într-un stâlp de iluminat.

Un echipaj de pompieri şi două echipaje SMURD s-a deplasat la faţa locului , însă nu au mai putut face nimic pentru unul dintre tineri. Pasagerul din dreapta al maşinii a murit pe loc, iar şoferul şi persoana de pe bancheta din spate au fost transportaţi la spital.

Iaşi: Accident mortal la intrare în Miroslava (UPDATE FOTO)

Iaşi: Accident tragic la calea ferată, lângă Paşcani: patru morţi într-o maşină lovită de rapidul Bucureşti- Suceava (Update)

„Şoferul a fost găsit de cei de la SMURD în stop, a fost resuscitat, dar a decedat. Celelalte două persoane din maşină au fost transportate la spital. Nu prezentau leziuni vitale şi au fost duse la Spitalul de Neurochirurgie", spune doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite