A vrut să treacă graniţa dar poliţiştii de frontieră i-au făcut dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui BMW ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei de la Sculeni va fi cercetat pentru uz de fals după ce poliţiştii de frontieră au găsit nereguli în actele maşinii. Bărbatul le-a explicat poliţiştilor că  apelase la ajutorul unui coleg care să-i facă inspecţia tehnică periodică.

Eduard P. (30 de ani), din Buzău, spun oamenii legii, conducea un autoturism BMW înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, acesta a prezentat asigurarea tip „Carte Verde" şi certificatul de înmatriculare emise în Italia.Oamenii legii au constatat însă că stikerul aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic.

„Bărbatul a declarat că nu are  cunoştinţă despre modul în care s-a  efectuat inspecţia tehnică a autoturismului şi nici despre modul în care s-a aplicat stiker-ul întrucât, în schimbul sumei de 120 euro, un coleg de serviciu i-a efectuat verificarea tehnică periodică", a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Oamenii legii i-au întocmit buzoianului dosar penal pentru infracţiunea de uz de fals.

Citeşte şi: Iaşi: Cetăţean german cu permisul suspendat, prins la volan la Vama Sculeni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite