5.000 de euro pentru concertele din 24 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei au anunţat cu doar trei zile înainte de manifestările organizate pentru a marca 151 de ani de la Mica Unire programul evenimentelor. Concertul dance a fost înlocuit cu unul de muzică populară, iar focul de artificii a fost şters din program

Şefii Primăriei au anunţat că în seara de 24 ianuarie nu vor mai organiza un concert de muzică uşoară, ci doar unul de muzică populară. Pe scena din faţa Palatului Culturii, vor urca Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Laura Lavric şi Ansamblul „Busuioc Moldovenesc". Aceeaşi artişti vor urca şi pe scena din Piaţa Unirii de la ora 10.00.

Pe 24 ianuarie, în Piaţa Unirii este aşteptat de la ora 11.00 şi şeful statului, Traian Băsescu. Manifestările din centrul oraşului vor începe la ora 10.00 şi se vor încheia în jurul orei 12.35 cu slujba şi depunerea coroanelor de flori la mormântul lui Al. I. Cuza de la Biserica „Trei Ierarhi". De la ora 16.00, pe bulevardul Ştefan cel Mare este anunţată o paradă a costumelor de epocă, iar de la 17.45 va fi organizat Ceremonialul Militar al Retragerii cu Torţe unde vor participa 100 de forţe de ordine din întreagă Moldovă.

Concertul de muzică populară este anunţat la ora 18.00 şi va dura o oră. În acelaşi interval orar, la Palatul Roznovanu vor fi organizate mai multe enenimente. Bugerul aprobat pentru 24 ianuarie a fost de 500.000 de lei. Cosmin Coman, directorul Primăriei, a precizat că artiştii de muzică populară care vor veni la Iaşi vor primi în total 5.000 de euro pentru concertele pe care le vor susţine duminică.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite