1196 de amenzi aplicate în cadrul acţiunii „Iaşi în siguranţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de şoferi care au vorbit la telefon, nu au purtat centura de siguranţă, au depăşit viteza legală au fost amendaţi în ultimele două zile de poliţişti în cadrul acţiunii „Iaşi în siguranţă". De joi de la ora 14.00 şi până vineri noapte oamenii legii au aplicat 905 sancţiuni pentru abateri rutiere.

„127 de conducători auto au fost depistaţi de aparatele radar rulând cu viteză peste limita legală admisă. Pentru abaterile constatate au fost reţinute 40 de permise de conducere  în vederea suspendării dreptului de a conducere şi 28 de certificate de înmatriculare", a declarat subinspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru acte de comerţi ilicit oamenii legii au mai dat alte 168 de amenzi. Au fost constatate şi 23 de infracţiuni. Printre cei care s-au ales cu dosar penal s-a numărat şi Petru C. (25 de ani) din Iaşi, care a fost prins în flagrant ieri în toaleta unui cazinou în timp ce încerca să întreţină relaţii sexuale cu o tânără de 21 de ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore  pentru viol, lovire, perversiuni sexuale şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Prezenţa activă a poliţiştilor în zonele de interes operativ şi suplimentarea efectivelor de ordine publică, au condus la diminuarea infracţiunilor stradale, contribuind la creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului", a adăugat subinspectorul Virginia Pralea .

Mai citiţi şi:

Iaşi: Scandalagii şi şoferii vitezomani sunt vânaţi de 400 de poliţişti şi jandarmi (VIDEO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite