Cum au votat hunedorenii în 2008 şi în 2012: prezenţa la vot acum patru ani, până la ora 10,00, a fost de 5,89 %, anul acesta, de 8,4%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul hunedorenilor care s-au prezentat la vot e mai mare decât acum patru ani
Numărul hunedorenilor care s-au prezentat la vot e mai mare decât acum patru ani

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean au dat publicităţii cifrele prezenţei la vot până la ora 10.00, în judeţul HUnedoara. Faţă de ultimele alegeri locale, din 2008, hunedorenii au fost mai interesaţi acum să-şi exercite dreptul de alegători.

Reprezentanţii BEJ Hunedoara au anunţat că, astăzi, până la ora 10.00, procentul prezenţei la vot în județ este de 8,4 la sută din total. Acum patru ani, în acelaşi interval de timp, doar 5, 89 la sută votaseră în cadrul alegerilor locale. Prezența mai mare s-a semnalat în mediul rural, respectiv, 9,86 la sută iar în mediul urban de 7, 99 la sută.
Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Devei şi judeţului Hunedoara rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite