JAF ÎNSCENAT Un tânăr şi-a vândut marfa şi “s-a dat” jefuit de persoane necunoscute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Târgu Jiu, angajat ca şofer-distribuitor la o societate comercială, şi-a înscenat propriul jaf pentru a justifica patronului lipsa mărfii din gestiune, pe care el însuşi a vândut-o  la un preţ de 10 ori mai mic. 

Scenariul jafului a fost simplu: tânărul a sunat la 112 şi a declarat poliţiştilor din Orăştie că, în timp ce staţiona în parcarea unui local din oraş, persoane necunoscute i-au forţat portiera maşinii şi i-au furat marfa, printre care se afla o cabină de duş şi mai multe robinete.

 “În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a înscenat furtul, iar marfa declarată ca fiind furată a fost vândută de către acesta, în urmă cu o zi, unui depozit de materiale de construcţii din localitatea Zam, cu suma de 2.500 lei. Valoarea reală a mărfii vândute era de 30.000 de lei”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.


Prejudiciul a fost recuperat integral, motiv pentru care patronul firmei nu a depus plângere împotriva angajatului său, însă poliţiştii continuă cercetările faţă de bărbat, care poate fi acuzat de comiterea infracţiunii de fals în declaraţii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite