Hunedoara: Un taximetrist s-a sinucis din cauza datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră în Pădurea Bejan, de la marginea municipiului Deva. Un localnic ieşit la plimbare cu câinele a găsit, atârnat de crengile unui un copac, cadavrul unui bărbat care s-a sinucis.

Citeşte şi:

Deveanul care a dat peste bărbatul spânzurat a sunat imediat la 112, iar echipajele SMURD, ale Ambulanţei şi Poliţiei s-au deplasat la locul indicat. Paramedicii au tăiat cordelina cu care sinucigaşul era agăţat în copac şi au încercat să îl resusciteze. Eforturile lor s-au dovedit zadarnice. În urma autopsiei cadavrului, medicii legişti au constatat că acesta nu avea alte urme de violenţă pe corp.

Afectat de datorii
Azi-dimineaţă, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că sinucigaşul se numea Doru Buşte, avea vârsta de 40 de ani şi lucra pe taxi în municipiul Deva. În urmă cu două zile, el plecase de acasă fără să îţi anunţe familia. De atunci, soţia lui nu a mai ştiut nimic despre bărbat.
Colegii taximetristului spun că datoriile l-au împins la sinucidere. „Ştiam că are probleme financiare. Îl auzeam cum se plânge de lipsa banilor, iar în ultimele săptămâni l-am văzut foarte afectat. Nu credeam că va recurge la un asemenea gest”, a spus Andrei, un fost coleg al bărbatului.
Cadavrul taximetristului sinucigaş se află la morga Serviciului de Medicină Legală din Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite