HUNEDOARA: Un tăietor de lemne căutat aiurea de opt salvamontişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost căutat o noapte întreagă de două echipe de salvamontişti în Munţii Şurianu, un tăietor de lemne s-a întors nevătămat la colegii lui

Serviciul Salvamont Hunedoara a fost alarmat ieri după-amiază că un tăietor de lemne a plecat de lângă colegii săi de dimineaţă şi nu s-a mai întors la locul de muncă. Imediat s-au organizat două echipe de salvamontişti, a câte patru oameni fiecare, care au pornit în căutarea celui dispărut. 

 Potrivit lui Ovidiu Bodean, şef Serviciu Salvamont Hunedoara,  acţiunea de căutare s-a derulat de ieri-după amiază până astăzi la prânz, când una din echipele de salvamontişti l-au întâlnit pe cel dispărut pe unul din platourile montane în timp ce se întorce  la locul său de muncă. „Persoana nu avea nici o rană. Era doar ud până la piele. Se presupune că pe perioada nopţii s-a pus la adăpost de ploaie într-un refugiu, iar dimineaţa a plecat înapoi la pădure fără să ştie că este căutat de salvamontişti”, precizează sursa citată.


Bărbatul dispărut vremelnic plecase cu mai mulţi colegi în căutarea unor cai care se depărtaseră de locul în care tăietorii de lemne îşi derulau activitatea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite