Un puşti din Petroşani a dispărut de acasă a 16-a oară în patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii caută un minor din Petroşani care a dispărut de la domiciliu în urmă cu trei zile. În baza de date a IPJ HUnedoara băiatul de 12 ani figurează cu 15 părăsiri ale domiciliului din anul 2007 până acum

 În data de 27.08.2010, în jurul orei 14.00, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie în vârstă 29 ani, din Hunedoara despre faptul că fiul ei, MANOLEA MARIUS-VOINA (foto), în vârstă de 12 ani, a plecat în data de 12.08.2010,  de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
        Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul a plecat din anul 2007 de cel puţin 15 ori de la domiciliu, fiind găsit atât de lucrătorii de poliţie cât şi de mama acestuia pe raza municipiilor Deva şi Hunedoara.
        Semnalmente: 1,20 m înălţime, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, faţă rotundă, nas drept, gură mică. La data plecării de acasă minorul era îmbrăcat într-o pereche de bermude portocalii, iar în picioare pantofi de sport din piele întoarsă de culoare verde.
          Poliţiştii au efectuat mai multe activităţi în vederea depistării minorului, dar fără rezultat, motiv pentru care acesta a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite