După ce a provocat un accident rutier chiar de Anul Nou, un şofer a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean din comuna Băiţa a provocat un accident grav de circulaţie chiar de Anul Nou. Speriat de consecinţe bărbatul a fugit de la locul faptei fără permisiunea poliţiştilor. El a fost identificat ulterior de aceştia şi acum va fi judecat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În 1 ianuarie,  după-amiază,  Ioan D., de 48 de ani, din com. Băiţa, în timp ce conducea un autoturism VW Golf  pe raza satului Sălişte, a încercat să efectueze o manevră de depăşire pe un carosabil acoperit cu zăpadă bătătorită. Manevra s-a dovedit imprudentă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului după care a tamponat frontal autoturismul Skoda Fabia condus regulamentar din sens opus de Nicolae R., de 27 de ani, din comuna Băiţa.

    În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a pasagerei din autoturismul VW, Elena D., de 41 de ani, din com. Băiţa.

    Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto Ioan D. a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat de aceştia, ulterior. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite