Hunedoara: A plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: A plecat la şcoală şi nu s-a mai întors
Hunedoara: A plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

Samuel Licău este căutat de poliţişti, după ce a dispărut de la domiciliu.

Citeşte şi:

Hunedoara: De patru zile, o familie nu mai ştie nimic de copilul care a dispărut fără urmă

Minorul, cunoscut drept un copil liniştit şi cuminte, a plecat, ieri, la şcoală şi nu s-a mai întors. Speriată, mama sa a anunţat, aseară, Poliţia. ,,În urma sesizării, s-a constituit de urgenţă o echipă operativă   care a efectuat verificări la Spitalul de Urgenţă Petroşani, Gara C.F.R. Petroşani, autogară, în cercul de cunoscuţi al minorului şi în mai multe  baruri şi discoteci, unde au fost prezentate fotografia şi semnalmentele acestuia,  rezultatul fiind, din păcate, negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Deşi a plecat la şcoală, din primele cercetări se pare că Samuel Licău nu s-a prezentat nici ieri la cursuri, din motive încă necunoscute.

În momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu  o geacă din fâş impermeabil, de culoare bleumarin închis  cu fermoar şi guler înalt,  hanorac gri deschis  cu glugă, pantalon blue jeans de culoare albastră şi purta ghete din piele de culoare neagră. Copilul avea asupra sa suma de 100 lei şi un telefon mobil, pe care nu a putut fi contactat de către părinţi.

Samuel Licău are o înălţime de 1,60 metri, greutate de 60 kg, păr şaten, faţă rotundă,  ochi căprui, constituţie atletică, ten deschis şi prezintă o cicatrice uşor vizibilă dispusă oblic pe mijlocul frunţii. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite