După ce a pierdut banii firmei la jocuri mecanice şi-a înscenat propria tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ademenit de ideea norocului, supraveghetorul unei săli de jocuri mecanice din Călan a "pariat" pe banii patronului. Pentru că nu i-a ieşit pasenţa s-a dat tâlhărit şi a chemat Poliţia în ajutor. Din nefericire pentru el, nici povestea cu tâlhăria nu a avut succes în faţa poliţiştilor.


Poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi de Augustin D., în vârstă de 24 de ani din Călan, care a reclamat că a fost victima unei tâlhării. Tânărul, care lucrează supraveghetor la o sală de jocuri, a susţinut în faţa echipei sosite la faţa locului că în sală a intrat o persoană cu o cagulă pe faţă care l-a ameninţat cu un pistol şi i-a cerut banii. De teamă, Augustin i-ar fi dat suma de 280 de lei din încasări. Culmea e că, în timpul investigaţiilor poliţiştii au înţeles că totul este o minciună. "După mai multe ore de investigaţii, reclamantul a recunoscut că de fapt el a introdus cei 280 de lei în aparatele mecanice în speranţa că va câştiga", a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.
Pentru fapta sa Augustin s-a ales cu o amendă contravenţională şi cu un dosar penal pentru abuz de încredere şi riscă între patru luni şi trei ani de închisoare.

Un caz similar la Brad


În urmă cu un an, a avut loc un caz asemănător în municipiul Brad. Atunci, o femeie în vârstă de 33 de ani, angajată a unei case de pariuri din  municipiul Brad, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că un bărbat înarmat, purtând cagulă, a deposedat-o prin violenţă de peste 2.700 lei, bani aflaţi în casieria societăţii. În acest caz, pe lângă sancţiunea contravenţională aplicată pentru falsa alarmare a poliţiştilor, femeia a fost condamnată la un an şi şase luni cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite