Hunedoara: Şi păgubit, şi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Şi păgubit, şi în spital
Hunedoara: Şi păgubit, şi în spital

Un pensionar din municipiul Brad a fost, în acest weekend, victima a doi tâlhari care, pentru un lănţişor de aur, l-au târât cu maşina aproape patru metri.

În timp ce se plimba cu bicicleta prin oraş, bătrânul, în vârstă de 75 de ani, a fost racolat de două persoane care i-au oferit spre vânzare diferite obiecte de bucătărie. În timp ce se târguiau asupra preţului, unul dintre necunoscuţi a observat că vârstnicul are la gât un lănţişor de aur. I-a cerut să-l dea jos, să îl vadă mai bine. Cum s-a văzut cu bijuteria în mână, omul s-a urcat repede în maşina cu care era şi a luat-o la fugă.

L-au târât cu maşina

Dându-şi seama că a fost tras pe sfoară, bătrânul s-a prins de mânerul maşinii, iar hoţii l-au târât aproape patru metri. Drept urmare, hunedoreanul s-a ales cu o luxaţie la umărul stâng. ,,Gheorghe D. a fost transportat la Spitalul Municipal Brad unde i-au  fost acordate îngrijiri medicale. În continuare se acţionează pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului de 1.000 lei”, a declarat ofiţeul de presă al Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Hunedoara, Magda Popa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite