Ce fac unii oameni la beție: se urcă pe bloc, amenință că se sinucid și cheamă jandarmii să-i salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bine cherchelit, un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Hunedoara, s-a urcat la etajul nouă al unui bloc dezafectat și a amenințat că se aruncă în gol. Într-un final a chemat la "negocieri" jandarmii, singurii în care tânărul spunea că are încredere

Circ, ieri seară, într-un bloc din municipiul Hunedoara. Supărat pe familie, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a băut mai multe pahare de tărie și-a automutilat brațele după care s-a urcat la etajul nouă al unui bloc turn din zona Flacăra. Aici, agăţat de un grilaj amplasat în exteriorul casei scării, ameninţa că se aruncă, pe motiv că nu mai suportă certurile din familie. În plus, a cerut să vină jandarmii, singurii reprezentanți ai legii în care spunea că are încredere.
"Jandarmii hunedoreni au fost alertaţi, în jurul orei 18:00, de un martor al evenimentului care anunţa că un tânăr a urcat pe un bloc din municipiul Hunedoara şi ameninţă că se sinucide. Mai mult, tânărul le-a spus martorilor că numai cu jandarmii doreşte să discute deoarece în ei are încredere. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi. Unul dintre subofiţeri, împreună cu ofiţerul psiholog din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara au urcat la tânăr şi, după aproximativ 30 de minute, au reuşit să îl convingă să renunţe la intenţia de a se sinucide, determinându-l să coboare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, locotenent Nicolae Răducu. Odată „ajuns pe pământ”, bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, care l-a condus la spitalul din municipiul Hunedoara pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite