FOTO: Cadou de nuntă marca Valea Jiului pentru prinţul William şi Kate Middleton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost miner din Valea Jiului a realizat două bijuterii unicat pentru prinţul William şi Kate Middleton, drept cadou de nuntă. Ovidiu Pârâianu va dărui viitoarei prinţese a Angliei un inel, iar prinţului William o cheiţă, ambele bijuterii fiind lucrate în aur masiv şi încrustate cu motive brâncuşiene.

Artistul, cândva ortac în Valea Jiului, a placat inelul destinat lui Kate Middleton cu safire, rubine şi diamante.

Bijuteria cântăreşte 16 grame, dintre care 14 reprezintă numai aur.

Acelaşi lucru poate fi spus şi despre cheiţa care urmează să ajungă la prinţul William, cu deosebirea că aceasta conţine şi două inimi pe care se află inscripţionate iniţialele celor doi îndrăgostiţi.

image

Vreau să merg personal să ofer aceste cadouri ca dar de nuntă cuplului regal şi să-l invit la Târgu-Jiu, să vadă Coloana Infinitului, Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii, cele trei simboluri ale operei brâncuşiene care se regăsesc încrustate în bijuterii. Poate că prinţul William va veni cu Kate Middleton în oraşul lui Brâncuşi, în luna de miere“, a declarat Ovidiu Pârâianu.

image

Artistul a adăugat că vrea ca astfel să promoveze lucrările lui Brâncuşi la Palatul Regal, unde va merge la finalul acestei luni, înainte de mult aşteptata căsătorie.

Fostul miner are un cadou şi pentru regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a.

Este vorba tot despre un inel, însă de dimensiuni mai mari, care permite purtarea sa peste mănuşă.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite