Hunedoara: A plecat la discotecă şi a rămas fără motoscuter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: A plecat la discotecă şi a rămas fără motoscuter
Hunedoara: A plecat la discotecă şi a rămas fără motoscuter

Un tânăr din Orăştie a rămas fără mopedul estimat la 700 de euro, după ce l-a parcat în faţa unei discoteci din localitate.

Citeşte şi:

Week-end cu ghinion pentru hunedorenii plecaţi la furat

Spărgător de locuinţe, autoturisme şi autor a mai multor furturi din poşete la numai 19 ani

Hunedoreanul în vârstă de 21 de ani a vrut să aibă parte de un weekend pe cinste. Sâmbătă, 24 octombrie, acesta a plecat, cu motoscuterul, să se distreze la o discotecă din municipiu. Pe la 2.00 noaptea, băiatul a observat că a rămas fără mijloc de transport. Motoscuterul a fost furat. ,,În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe prezumtivul autor al furtului şi să recupereze motoscuterul. Suspect de comiterea  faptei este Andrei P. de 19 ani, fără ocupaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

A rămas cu geanta goală

Tot sâmbătă, o femeie de 47 de ani din Deva a rămas cu geanta goală. În timp ce se ducea la serviciu, un bărbat i-a sustras din poşetă toate bunurile personale şi banii pe  care-i avea asupra sa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autorul furtului este Ioan G., 40 de ani, cu antecedente penale.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite