Un inspector din cadrul ITM Hunedoara a fost arestat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Puiu Dişa, inspector în cadrul ITM Hunedoara a primit, din partea magistraţilor Tribunallului Alba Iulia,mandat de arest preventiv pentru 29 de zile după ce procurorii DNA din cadrul serviciului teritorial Alba Iulia l-au prins în timp ce lua o şpagă de 1.000 de lei

Tribunalul Alba Iulia a decis, astăzi, emiterea unui mandat de arestaare pentru 29 de zile pentru Puiu Dişa, angajat în cadrul ITM Hunedoara.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, hunedoreanul a pretins o mită de 1.000 de lei unui patron pentru a nu-l amenda. Patronul l-a denunţat pe inspector la DNA care au organizat un flagrant în timp ce administratorul firmei îi oferea suma de bani cerută.

“Puiu Dişa a efectuat un control de rutină la o societate comercială din Hunedoara unde a depistat mai multe nereguli privind securitatea şi sănătatea în muncă. Pentru a nu-l amenda pe patroin a cerut de la acesta suma de 1.000 de lei”, se arată în comunicatul DNA.

Administratorul firmei a cerut ajutorul procurorilor care au organizat uin flagrant. Pe baza probelor obţinute, magistraţii Tribunalului Alba Iulia au dispus arestarea acestuia pentru 29 de zile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite